Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 15 Nisan 2014 - 15:32 Yorum: 0

Malatya Büyükşehir Belediyesi kadroları tamam!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi; Nisan Ayı Olağan Toplantısını, yaptığı 3. Birleşimle tamamladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi kadroları tamam!

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi; Nisan Ayı Olağan Toplantısını, yaptığı 3. Birleşimle tamamladı.  Toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin yapılanmasına dair önemli kararlar alınırken, meclis toplantısının ardından Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Genel Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Olağan Toplantısı’nın 3. Birleşimi, Meclis I. Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlığında Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Yapılan toplantıda Malatya Büyükşehir Belediyesi kadrolarının ihdası kabul edildi. 2014 Mali Yılı Malatya Büyükşehir Bütçe revizyonunun da onaylandığı toplantıda, çeşitli mali iş ve işlemler için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yetki verilmesi de kararlaştırıldı.

MASKİ Genel Kurulu

İlgili mevzuat gereği MASKİ Genel Kurulu olarak da görev yapacak olan Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 3. Bileşiminin ardından MASKİ Genel Müdürlüğü’nün ilk Genel Kurul Toplantısını da gerçekleştirdi. Gündemdeki maddeleri görüşen Genel Kurul, MASKİ Genel Müdürlüğü kadrolarının ihdası ile 2014 yılı bütçesini onayladı. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2014 yılı bütçesi 149 milyon 500 bin TL olarak kabul edildi.

Mayıs Ayı Toplantısı

Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısının, 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 14.00’te yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca aynı gün saat 15.00’de de MASKİ Genel Kurulu Toplantısının yapılması da kabul edildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber