Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Kasım 2014 - 12:13 Yorum: 0

Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadeleye hazır

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadele eylem planı hazırladığı bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı...

Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadeleye hazır

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadele eylem planı hazırladığı bildirildi. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Altyapı Koordinasyon Merkezi Şube Müdürlüğünce hazırlanan eylem planı kapsamında, her ilçe için ayrı ekipler oluşturulduğu belirtilerek, toplamda 13 ekibin 248 personel ve 112 araçla görev yapacağı kaydedildi. 

Açıklamada, ilçelerde oluşturulan karla mücadele merkezindeki ekiplerin yağışlı günlerde 24 saat hizmet vereceği ifade edilerek, kış mevsiminde Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezinin, aynı zamanda karla mücadele koordinasyon merkezi olarak da hizmet vereceği, vatandaşların istek ve şikayetlerini 444 51 44 numaralı telefona iletebilecekleri bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber