Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
İhale 22 Mart 2015 - 22:44 Yorum: 0

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa çıkartılan parsellerin tam listesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın en çok gelişen bölgelerinden birisi olan Tecde mahallesindeki 109 parseli açık teklif usulü ile satışa çıkardı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa çıkartılan parsellerin tam listesi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI

  1. Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Tecde Mahallesinde bulunan, 109 adet taşınmaz mal, imar planında tamamı konut ve ticaret alanı, emsal=0,5 emsalli konut ve ticaret alanı ile 1,5 emsalli konut alanı olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre "Açık Teklif Usulü” ile yapılacaktır. Malatya Büyükşehir Belediyesine ait taşınmaz mallar aşağıda belirtilen tarih ve saatte, Belediyemiz Hizmet Binası içerisinde bulunan Encümen Toplantı Salonunda, Encümen huzurunda satılacaktır.
  2. Arsaların satışı ile ilgili olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere katılmaları sakıncalı olan kimseler, gerek doğrudan gerekse vekaleten ihaleye katılamazlar. İhaleye girip de teminatlarını yakanlar bir yıl süre ile Belediyemizce açılacak ihalelere katılamazlar.
  3. Satışı yapılacak taşınmazların yeri, konumu, alanı, tahmin edilen bedeli, geçici teminat miktarı, ihale tarihi ve saati aşağıda belirtilmiştir.
  4. İhaleye çıkarılan parsellere ilişkin ihale şartname ve ekleri 150,00 TL. ( yüz elli ) bedel karşılığı Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan alınabilir, şartname ve ekleri ücretsiz olarak incelenebilir.
  5. İhaleye katılmak isteyenlerin;

      a)Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi (İkametgah belgesi)

      b)Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri,

      c) Gerçek kişilerin TC kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri, gerçek kişilerin Nüfus     Cüzdanı suretini,

      d) Geçici teminat makbuzunu veya teminat mektubunu, geçici teminat mektubunun süresiz olması gerekmektedir.

      e)Özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer

          mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından, yahut benzeri mesleki kuruluştan,

          ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak

          kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya

          vekâletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıdaki 2. maddenin (b), (d) bentlerinde belirtilen şartlardan

          ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu

          belirtir belgeyi, gerçek kişiler adına vekaleten ihaleye iştirak edeceklerin noter onaylı vekaletnameyi ihale saatine

          kadar İhale Komisyonu Başkanlığına vermeleri zorunludur.

  1. İstekliler ihale saatlerine kadar İhale Komisyonuna ulaşması kaydıyla, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre hazırlayacakları teklif mektuplarını iadeli taahhütlü posta ile de gönderebilirler, postadaki gecikmeler kabul edilmez.
  2. Yapılan ihalelerin onaylanmasından sonra arsa satış bedeli 15 güne kadar ödenecektir. Büyükşehir Belediyesine ait taşınmaz malların satışı KDV'ye tabi değildir.
  3. İhaleye katılacak olanlar arsaların ihalelerine ait teminat bedellerini ihale tarihleri ve saatlerinden öncesine kadar Büyükşehir Belediyesi veznesinden alacakları ödenti belgesi ile yatıracaklardır.
  4. Malatya Büyükşehir Belediyesi Encümeni bahse konu arsalara ait ihaleleri yapıp yapmamakta ve uygun teklifi tespit etmekte serbesttir.

SATIŞA ÇIKAN ARSALARLA İLGİLİ TAM LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber