Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Temmuz 2014 - 12:23 Yorum: 0

Malatya Büyükşehir Belediyesinden bayram tedbirleri

Belediye otobüsleri, bayramın birinci günü ücretsiz olacak

Malatya Büyükşehir Belediyesinden bayram tedbirleri

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesinin 28-30 Temmuz arasında kutlanacak Ramazan Bayramı'nda vatandaşların sorun yaşamaması için tedbirler aldığı bildirildi. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da bayramın birinci günü toplu taşıma araçlarının, mezarlıklar başta olmak üzere Malatya genelindeki tüm hatlarda 06.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz hizmet vereceği belirtildi.

MOTAŞ  tarafından Şehir Mezarlığı hattına ek seferler konularak, vatandaşların daha rahat bir şekilde mezarlığa ulaşmaları sağlanacağı ifade edilen açıklamada, vatandaşların daha rahat ve sorunsuz bir şekilde bayramlarını geçirmeleri amacıyla Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan hizmet birimlerinin de bayram süresince mesai yapacakları kaydedildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi'nin de bayram süresince hizmet vermeye devam edeceği ve vatandaşların gerektiğinde bu merkezin 444 51 44 numaralı telefonunu arayabilecekleri aktarılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi MEGSAŞ Şirketine bağlı bazı ekmek satış büfelerinin bayramda vatandaşlara hizmet vereceği bildirildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber