Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Hibe - Proje - Burs 25 Şubat 2015 - 16:19 Yorum: 0

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Şiir Yarışması

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2015 Kültürel Etkinlikler Kuşağı kapsamında “Çanakkale Destanı” konulu şiir yarışması düzenliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Şiir Yarışması

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesi 2015 Kültürel Etkinlikler Kuşağı kapsamında “Çanakkale Destanı” konulu şiir yarışması düzenliyor. Malatya’da bulunan ortaokul ve liselerdeki öğrencilerin katılabileceği yarışmaya 13 Mart 2015 tarihine kadar şiir gönderilebilecek.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen yarışmayla; Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı dolayısıyla ortaokul ve lise öğrencilerinin sosyalleşmesine katkıda bulunmak, Çanakkale ruhunu hissetmelerini sağlamak ve düşüncelerini şiir yoluyla anlatmalarına yardımcı olmak amaçlanıyor.

Malatya’da öğrenim gören tüm ortaokul ve lise öğrencilerine açık olan yarışma; ortaokul öğrencileri ve lise öğrencilerinin katılacağı iki ayrı kategoride yapılıyor.

Lise kategorisinde Malatya genelindeki okulların 9-10-11 ve 12’nci sınıflarında okuyan öğrenciler; Ortaokul kategorisinde ise yine Malatya genelindeki okulların 5-6-7 ve 8’nci sınıflarında okuyan öğrenciler yarışmaya katılabilecek.

Yarışmaya, okul idareleri aracılığıyla eserler gönderilecek. Öğrenciler, yarışmaya daha önce herhangi bir yerde yayımlanmamış 1 özgün eserle katılabilecek. Şiirlerde sayfa sınırlaması olmayacak.

Yarışmayla ilgili detaylı bilgi ve başvuru formu; okul idareleri ile Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet binası karşısında bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan temin edilebilecek.
Yarışmanın her kategoriden birincilerine 1000 TL; ikincilerine 750 TL; üçüncülerine 500 TL ve her kategoride verilecek 3 adet mansiyonun her biri için de 100 TL ödül verilecek.

Ayrıca yarışmaya şiir gönderen tüm katılımcılara teşekkür belgesi verilecek.
Ödüller ve teşekkür belgeleri 20 Mart 2015 tarihinde saat 19.00’da Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle teslim edilecek.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber