Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 02 Mayıs 2016 - 14:55 Yorum: 0

Malatya Büyükşehir Masa Tenisi Takımı Şampiyon Oldu

30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de yapılan Türkiye Yıldızlar Masa Tenisi Şampiyonası’nda M..

Malatya Büyükşehir Masa Tenisi Takımı Şampiyon Oldu

MALATYA (İHA) 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de yapılan Türkiye Yıldızlar Masa Tenisi Şampiyonası’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.
Masa tenisinde aldığı başarılarla adından söz ettiren Malatya Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı, İzmir’de yapılan ve 26 ilin katıldığı Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası’nda takım halinde şampiyon oldu.
“MALATYA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM”
Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü Ömer Tekin yaptığı açıklamada, oyuncularını tebrik ederek Malatya’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. İzmir’de takım halinde büyük bir başarıya imza attıklarını kaydeden Tekin, “Alican, Arda, Uğur ve Yusuf’tan kurulu takımımız büyük bir başarıya imza attı. Sporcularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Malatya Büyükşehir Belediyespor Tenisi Takımı son yıllarda önemli başarılar elde etti. Bizlerinde bir nebze olsun katkısı olduysa ne mutlu. İzmir’de Malatya’yı en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bu, tenis sporu için önem arz eden şampiyonadan dereceyle dönmenin büyük gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber