Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 25 Ağustos 2015 - 11:16 Yorum: 0

Malatya Eğitim Burs Platformu'na başvurular başlıyor

Malatya Eğitim Burs Platformu'na 2015-2016 Öğretim yılı burs başvuruları 1.09.2015 – 30.09.2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

Malatya Eğitim Burs Platformu'na başvurular başlıyor

MALATYA - Malatya Eğitim Burs Platformu'na 2015-2016 Öğretim yılı burs başvuruları 1.09.2015 – 30.09.2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

Burslar Ne Zaman Verilmeye Başlanacak?

İlk burs ödemelerine 2015 Kasım ayında başlanacak. Elde edilen bağışın gelen burs talebini karşılama oranına göre burs tahsisleri yapılacaktır. Bu tarihten önce başvuru yapanların bu tarihler arasında tekrar başvuru yapmaları gerekmektedir. Her sene burs başvuruları için yeni kayıt alınacak ve bu başvurular içerisinden burs almaya hak kazananlar belirlenecektir. Başvuru yapacakların Öğrenci Belgesi ile Başarı Durumunu Gösteren Transkript Belgesini 15 Ekim’e kadar Malatya SYDV Müdürlüğüne ulaştırmaları gerekmektedir. Üniversiteye bu sene başlayanların ise Öğrenci Belgelerini ulaştırmaları yeterli olacaktır.

Başvuru Formu

Malatya Eğitim Bursu Projesi'nden burs alabilmek için örgün eğitim veren bir üniversiteye kayıt yaptırmış olmak ya da halen öğrenimini devam ettirmek gerekmektedir. Burs başvuru formunu doldurup, vicdani yükümlülük sözleşmesini de onayladıktan sonra tamamladığınız burs başvuru işleminden sonra sizin için "bursiyer üye" hesabı açılmaktadır. Her yılın ekim ayının son gününe kadar burs başvuru formunu doldurmak ve her öğretim yılı başında bilgilerinizi güncellemeniz burs verilmesi için gerekli başvuruyu gerçekleştirmiş olmanız anlamına gelmektedir. 

MALATYA EĞİTİM BURSU belirli kriterlere göre tespit edilen puanlama esasına göre verilmektedir. Bu nedenle sisteme kayıt olurken verdiğiniz bilgilerin doğru olması gerekmektedir. Burs başvuru formunu doldurarak sisteme kayıt olduğunuzda adınıza bir bursiyer hesabı açılmaktadır. Formda belirttiğiniz GSM numarası kullanıcı kodunuz olurken, cep telefonunuza gelen şifre ile tüm işlemleri takip edebilirsiniz. Bu sayede sistem sadece sizin kullanımınıza özel olmakta, gizlilik ve güvenlik sağlamaktadır. 

ETİKETLER: Malatya , Eğitim , Burs , Platformu
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber