Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 17 Eylül 2020 - 19:53 Yorum: 0

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden; Torpilliler korunuyor

Huzur Sağlık Sen Malatya İl Temsilcisi Hayrettin Eker; “Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden; Torpilliler korunuyor.”dedi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden; Torpilliler korunuyor

Huzur Sağlık Sen Malatya İl Temsilcisi Hayrettin Eker; “Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden; Torpilliler korunuyor.”dedi.

Torpilliler korunuyor...

Huzur Sağlık Sen Malatya İl Temsilcisi Hayrettin Eker, Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki gelişmelerle ilgili aynen şunları paylaştı

“İdare yöneticileri ile iyi geçineyim de haksızlığa, hukuksuzluğa ses çıkarmayayım rahatım kaçmasın diye her şeye göz yuman kişiler, tırsak,yalaka aşağılık kompleksi tavan yapmış karakterler var olduğu sürece kimse hakkını arayamaz, gaspedilen haklarını dahi alamazlar.

(Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde torpillilerin korunduğu EĞİTİM BİRİMİ, KALİTE BİRİMİ ve ENFEKSİYON BİRİMİ var. Hastane yönetimi ne zaman bu arkadaşları sahaya gönderecek merak ediyoruz. Sahada çalışan sağlık personelleri olarak bu arkadaşların bilgi,beceri ve tecrübelerinden faydalanmak için bizlere öncülük yapmalarını istiyoruz )..

Çokta iyi biliyorsunuz ki Ailesine helal para götürmek için kimseye minnet etmeyen, şerefli, şahsiyetli, idarenin kapısına asla uğramadan ve ölüm pahasına gelip nöbetini tutan SAĞLIKÇI arkadaşlarımdan Allah bin defa razı olsun.

Yüce Rabbim en güzel şekilde sizleri ödüllendirsin İnşallah.”

Huzur Sağlık Sen Malatya İl Temsilcisi Hayrettin Eker, daha sonra şunları ifade etti…

"ADALET HERKESE LAZIM "

119504431_10220355242004167_3365533448093704491_n.jpg

KİMSE KAYRILMASIN ŞEVKLER KIRILMASIN!

Malatya Huzur Sağlık Sen üyeleri ve Tüm Sağlık Çalışanlarımız adına;

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlerimiz, Hemşirelik Hizmetleri Müdürlerimiz ve Başhemşirelerimize sesleniyoruz:

Sizler bu görevlere gelmeden önce içimizden ve sahadan gelen meslektaşlarımız olarak aynı sorun ve sıkıntıların içerisinden gelirken; ben olsam şöyle yapardım yok bu sorunu böyle çözerdim diyerek geldiğiniz veya bu pozisyonda ben olsaydım bu sorunları çözeceğim idarecilik bu şekilde olmaz diye bu görevleri icra etmek üzere bekleyen tüm bu idari pozisyon adayları:

Malatya Huzur Sağlık Sen olarak Sizlerden beklentilerimiz;

Himayeniz altında ve sorumluluğunuzda olan tüm meslektaşlarımızın özlük haklarının gasp edilmesine ve mesleğimizin ayaklar altına alınarak rencide edici seviyeye düşmesine izin vermeyiniz.

Bu bağlamda iş barışı ve çalışma huzurunun sağlanması adına, bazı yöneticilerin idarecilik yapmak yerine belli bir kesime hitap eden "SENDİKAL TEMSİLCİLİK YAPMALARI NETİCESİNDE " çalışanlar arası ayrım yapılmasını kabul etmiyor ,tüm çalışanlara eşit, adil ve hakkaniyetli bir tutum sergilenmesini bekliyoruz.

Birilerinin yeğeni olup telefonla arattırarak ve falanca sendikanın üyesidir deyip onlara hizmet edip aradan sıyrılıp ardından konuşturmak yerine, minnetsiz görevini icra etmenin gururu içerisinde olan çalışanlar arası adam kayırmaca ve ayrımcılığa müsade etmeyiniz.

Beklentimiz işten kaçmak çalışmamak değil eşit ve adil şartlarda çalıştırılmak.

Eşitlik, Adalet, Hakkaniyet, ilkelerinin savunucusu:”

Haber Kaynağı: Malatya Olay
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber