Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Mayıs 2015 - 06:16 Yorum: 0

Malatya Emlakçılar Odası Gürkan’ı makamında ziyaret etti

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Malatya Emlakçılar Odası Gürkan’ı makamında ziyaret etti

 Ziyarette, Battalgazi Belediyesi'nin hizmetleri ve emlak sektöründeki son durum konuşuldu.

Ziyarette konuşan Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, “Bu yoğunlukta bizlere zaman ayıran başkanımıza teşekkür ediyor, görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, "Bizim belediyecilikteki yaklaşımımız, katılımcı belediyecilik anlayışımız olmazsa olmazımızıdır. Sivil toplum örgütleri,  meslek odaları gibi örgütlerin fikirleri bize şehri yönetirken hep yol haritası oluyor. Bu sebeple Malatya Emlak Odası başkanı ve yönetim kurulunun ziyaretlerinden dolayı onlara teşekkür ediyorum.

Gürkan Ziyarette:” arkadaşlarımızla Malatya'daki emlaklarla ilgili durumlar nedir, şu andaki gidişat hangi yöne doğru bunların bir değerlendirmesini yapacağız. Bizler belediye olarak emlak raişlerinin vergilerinin ve daha bir çok parametrelerin daha iyi olması noktasında neler yapabiliriz, onların istişarelerini yapacağız" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber