Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 06 Şubat 2020 - 12:54 Yorum: 0

Malatya Fenerbahçeliler Derneğinde bayrak değişimi yapıldı

Malatya Fenerbahçeliler Derneği yeni başkanını seçti. Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede başkanlığa Serhat Çelik seçildi.

Malatya Fenerbahçeliler Derneğinde bayrak değişimi yapıldı

Malatya Fenerbahçeliler Derneği yeni başkanını seçti. Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede başkanlığa Serhat Çelik seçildi.
Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Serhat Çelik ve beraberindeki yeni yönetim kurulu yemekli toplantıda bir araya gelerek görev dağılımı yaptı. Ramada Otelde verilen yemeğe yeni seçilen denetim kurulu, disiplin kurulu ile bazı dernek üyeleri de katıldılar. 
Yemekte kısa bir konuşma yapan Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Serhat Çelik, Türk sporunun lokomotifi, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Fenerbahçe’yi, Malatya’da en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.
Malatya’nın her metrekaresine dalga dalga yayacağız
Malatya’da güzel bir birliktelik oluşturmak için taşın altına ellerini koyduklarını belirten Başkan Çelik, “Ben ve yol arkadaşlarım yol haritamızı çizdik. Bugün yeni yönetim kurulumuz görev başı yaptı. Birliğimizi sağladık. Bu güzel organizasyonumuzla birlikte bu birlikteliği Malatya’nın her metrekaresine dalga dalga yayacağız. Fenerbahçe ne bir futbol takımı, nede bir spor kulübüdür. Fenerbahçe’miz güzel ülkemizin birleştiricisi, memleket meselesidir. Malatya’da bu bütünün bir parçasıdır. Malatyalı Fenerbahçeliler Derneği olarak hayırlı ve güzel işlere imza atacağız” dedi.
Toplantıda yeni yönetim kurulu ve üyeler istişarelerde bulundular. Malatya Fenerbahçeliler Derneği yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu.

Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı, Diş Hekimi Serhat Çelik
Genel Sekreter, Prof. Dr. Ahmet Soylu
Başkan Yardımcısı, İş Adamı Ali Şaşmaz
Başkan Yardımcısı, Prof. Dr. Sibel Kahraman
Yönetim Kurulu Üyesi, yönetici Zerrin Palancı
Yönetim Kurulu Üyesi, Doktor Emrullah Tanrıkut
Sayman, yönetici Mete Han Bayram

7c0d3f6e-416a-483f-840f-58c873c175c2.jpgba325e1c-2ac1-4dcd-b27b-859e0bd55619.jpg

whatsapp-image-2020-02-06-at-12.57.01.jpeg

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber