Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 06 Haziran 2015 - 21:01 Yorum: 0

Malatya her şeyin en iyisine layık

Mersin Üniversitesi Matematik Olimpiyatları'na Beşer Eğitim Kurumları öğrencileri damga vurdu

Malatya her şeyin en iyisine layık

MERSİN/MALATYA - Mersin Üniversitesi Matematik Olimpiyatları'na Beşer Eğitim Kurumları öğrencileri damga vurdu

Mersin Üniversitesi tarafından bu yıl 12. si düzenlenen Matematik Olimpiyatları'nda Malatya Beşer Eğitim Kurumlarına bağlı Özel Turgut Özal Ortaokulu ve Özel Rahime Batu Ortaokulu öğrencileri büyük bir başarı daha elde ettiler. 

Olimpiyatlara 7 ve 8.sınıf düzeyinde katılan Özel Turgut Özal Ortaokulu ve Özel Rahime Batu Ortaokulu öğrencileri bu kategoride dağıtılan madalyaların 6’sını alarak açık ara şampiyon oldu.

Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü tarafından düzenlenen olimpiyatlara, orta öğretim ve lise düzeyinde 207 öğrenci katıldı.

Olimpiyatlarda Özge Dilay Örüm Altın madalya, Safa Çiçek Gümüş madalya, Bera Gedik bronz madalya kazandı. Ayrıca Deniz Baran Kaya, Ahmet Caner Batar ve  Saltuk Buğrahan Tulum mansiyon ödülü kazandı.

Beşer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Zeki Göçer “4 yıldır matematik olimpiyatlarına öğrenci hazırlıyoruz. Öğrencilerimiz her katıldığı yarışmadan madalya ile dönüyorlar. Bugüne kadar kazandığımız 111 madalya çalışma azmimizi artırıyor. Malatya’nın her şeyin en iyisine layık olduğu bilinciyle çok çalışıyoruz. Bu başarıda emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyorum.” Dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber