Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 01 Mayıs 2015 - 18:38 Yorum: 0

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, "Haberler gerçeği yansıtmamaktadır!"

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü; Malatya’da 1. Sınıf Emniyet Müdürü Abdulkadir Uysal’a kanser tedavisi gördüğü hastanede solunum cihazına bağlıyken emeklilik tebligatı yapıldı haberleri haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, 'Haberler gerçeği yansıtmamaktadır!'

MALATYA GÜNCEL - Malatya İl Emniyet Müdürlüğü; Malatya’da 1. Sınıf Emniyet Müdürü Abdulkadir Uysal’a kanser tedavisi gördüğü hastanede solunum cihazına bağlıyken emeklilik tebligatı yapıldı haberleri haberler gerçeği yansıtmamaktadır. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü bazı medya kuruluşlarında “Kanser Hastası Polise Hasta Yatağında Şok Tebligat”, “Kanser Hastası Emniyet Müdürüne Şok”, “1.Sınıf Emniyet Müdürü Uysal’a Acımasız Tebligat” başlıklı haberler yer almış olup bu hususla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada; "Teftiş Kurulu Başkanlığında görevli iken Emniyet Genel Müdürlüğü 2015 Yılı Yüksek Değerlendirme Kurulunun kararı ve 17.04.2015 tarihli Bakanlık Olur’una istinaden emekliye sevk edilen ve ilimiz İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Hastanesinde tedavi amaçlı yatmakta olduğu bildirilen Polis Başmüfettişimizin emeklilik ile ilgili konusunun şahsına Emniyet Genel Müdürlüğümüzce bildirildiği, ancak kadro ve bağlı bulunduğu birimce tebligat ve ilişik kesme işlemlerinin yapılması gerekirken, sağlık durumu nedeniyle, Sayın Müdürümüzün de kendi talebi ile Ankara iline gitmeden Malatya ilinde tebligat ve işlemlerin yapılmasını istediği ve bu hususta kendisine yardımcı olunduğu, bu gelişmeler üzerine Emniyet Genel Müdürlüğünün ilgili biriminden hazırlanarak gönderilmiş olan evraklar kendisine imzalatılarak gerekli işlemler yapılmıştır.

Dolayısı ile Sayın Müdürümüzün kendi talebi üzerine, kolaylık sağlanması amacıyla mevzuat gereğince yapılması gereken emeklilik tebligat işlemleri tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde yapılmış olup; Basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Ayrıca Sayın Müdürümüze acil şifalar dileriz" denildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber