Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 12 Haziran 2013 - 17:47 Yorum: 0

Malatya insanı özeldir!

Malatya Eğitim Vakfı Başkanlığına yeni seçilen Sayın Metin Emiroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri MİAD’ı ziyaret etti.

Malatya insanı özeldir!

MALATYA GÜNCEL - Malatya Eğitim Vakfı Başkanlığına yeni seçilen Sayın Metin Emiroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri MİAD’ı ziyaret etti.

MİAD dernek merkezinde düzenlenen ziyaret samimi bir ortamda karşılıklı değerlendirmeler içinde gerçekleşti. MİAD Yönetim Kurulu üyelerinin MEV Yönetim Kurulu üyelerini buluşturan ziyarette yenilen akşam yemeği sonrası iki kurumun çalışmaları hakkında genel değerlendirmeler yapıldı.

Malatya Eğitim Bursu sisteminin Malaya Eğitim Vakfı tarafından devam ettirilmesinde prensip olarak mutabık kalınan toplantıda konu ile ilgili alt komisyonların çalışma yürütmesine karar verildi.

Toplantının başında katılımcılara ziyeretleri dolayısı ile teşekkür ederek konuşmasına başlayan MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunu Akdaş “Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal döneminde Eski Milli Eğitim Bakanı olarak görev yapan Sayın Metin Emiroğlu’nun hepimizin kutsal bir emanet olarak gördüğü Malatya Eğitim Vakfı’nın başına geçmiş olmasından memnuniyet duyuyoruz.” dedi. Akdaş iki kurumun birliktelik içinde memlekete hizmet edmesi gerektiğini vurgulayarak yeni dönemde birlikte güzel çalışmaların olacağını beklediğini vurguladı.

Malatyalının ve Malatya’nın farklı olduğunu vurugulayarak sözlerine başlayan MEV Başkanı Metin Emiroğlu; “Malatya insanı özeldir. Biz birlikte olup memleketimize hizmet etmek için bu göreve sorumluluk olarak görüyoruz.” dedi. Yeni yönetim kurulu olarak ilk MİAD’ı ziyaret etmek istediklerini söyleyen Emiroğlu bu ziyaretlerinin diğer STK larla devam edeceğini belirtti. İki derneğinde çalışma alanlarının farklı olduğunu söyleyen Emiroğlu Yunus Beyle görüşmemde kendisinin de ifade ettiği gibi iki dernekte faaliyet alanlarında daha iyi işler yapmak için çalışmalı. Dedi.

Malatya Bursu Projesi ile ilgili ortak bir komisyon kurulması ve en kısa sürede çalışmaların yapılması kararlaştırılan ziyaret karşılıklı birlikteliğin bir hatırası olarak çektirilen toplu fotoğraf ile tamamlandı

ETİKETLER: miad , mev , eğitim , burs
Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber