Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 08 Mart 2015 - 02:44 Yorum: 0

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü Küme düştü!

Milli Eğitim Bakanlığı Mart ayı tebliğler dergisinde yayınlanan başarı, üstün başarı ve ödülü alanlar arasında Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'nden kimse yok.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü Küme düştü!

MALATYA GÜNCEL/Murat Çelik - Milli Eğitim Bakanlığı Mart ayı tebliğler dergisinde yayınlanan başarı, üstün başarı ve ödülü alanlar arasında Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'nden kimse yok.

Başarısızlığı ile son yıllarda isminden sıkça bahsedilen Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, başarısızlığına bir yenisini daha ekledi. 

Milli Eğitim Bakanlığı Mart ayı tebliğler dergisinde yayınlanan başarı, üstün başarı ve ödülü alanlar arasında Malatya'da görev yapan, müdür, şube müdürü, öğretmen, uzman ve şef kadrosunda görevli hiç bir yetkilinin bulunmaması, kamuoyunda "kangrene dönüşmüş kurumun baştan aşağı yenilenmesi gerektiğine dikkat çekiyor.

Malatya'da eğitim seviyesinin düşmesini, yöneticilerin ehliyetli fakat liyakatsiz kişilerce devam ettiği sürece başarıyı yakalamanın imkansız olduğunu savunan öğrenci velileri, kurumda atamaların ahbap çavuş ilişkisi ile gerçekleştiğini, Milli Eğitim gibi kurumlardan siyasetçilerin ellerini çekmelerinin gerektiğini belirttiler.

İşte, Mart ayı tebliğler dergisinde başarı, üstün başarı ve ödül alan 1.472 personelin listesi: (Tam Liste İçin Tıklayınız)

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber