Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 16:28 Yorum: 0

Malatya MÜSİAD GİK toplantısına ev sahipliği yapacak

MÜSİAD Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı 2-3 Eylül'de Malatya'da gerçekleştirilecek.

Malatya MÜSİAD GİK toplantısına ev sahipliği yapacak

MÜSİAD Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı 2-3 Eylül'de Malatya'da gerçekleştirilecek. Malatya MÜSİAD'ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan GİK toplantısına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile MÜSİAD Genel Başkanı Nail Opak ve 700'e yakın iş adamı katılacak.

Gerçekleştirilecek olan bu büyük buluşma öncesi bir basın toplantısı düzenleyen MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Genç MÜSİAD Şube Başkanı M.Barış Yılmaz ile birlikte organizasyon ile ilgili bilgiler verdi.

Türkiye genelindeki tüm MÜSİAD şube başkanları ile Genç MÜSİAD başkanları ve üye iş adamlarının Malatya'ya geleceğini belirten MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin, "MÜSİAD GİK toplantısında her dönem farklı bir tema üzerinde durulmaktadır. Malatya toplantımızın ana teması ise "gümrük ve ticaret" olarak belirlenmiştir. Türm Türkiye genelinde ve Malatya özelinde kapsamlı teknik bir ön çalışma yapılarak gümrük ve ticaret alanındaki sorunlar ve öneriler derlenmiştir. Toplantının ilk günü Sayın Bakanımız ve beraberindeki teknik ekiple birlik bu sorunlar ve öneriler masaya yatırılarak çözüm stratejileri irdelenecektir. GİK toplantımızın ikinci günün de ise Türkiye geneli MÜSİAD ve Genç MÜSİAD şube başkanlarının katılımları ile sektörel ve idari bir dizi toplantı gerçekleştirilecektir" diye konuştu.

Toplantının gerek Malatya gerekse Türkiye ekonomisine yönelik önemli yeniliklere kapı aralayacağını ifade eden Balin, "Bu büyük organizasyonun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, böylesi bir organizasyona Malatya MÜSİAD olarak ev sahipliği yapmaktan onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber