Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ramazan 2015 02 Temmuz 2015 - 16:09 Yorum: 0

Malatya Muşlular Derneği'nden İftar programı

Malatya’da Muşluların sorunlarına çözüm üretmek, hemşeriler arasında kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenlenen iftar programına bir çok Muş'lu vatandaşlar katıldı.

Malatya Muşlular Derneği'nden İftar programı

MALATYA GÜNCEL HABER / Malatya Muşlular Derneği iftar programına , Veysi Çabadak, Muşlular Derneği Başkanı Hikmet İbiş, Asmalı Konak Düğün Salonu sahibi Arif Biçici ve dernek üyeleri katıldı.

Malatya Muşlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hikmet İbiş, yönetim kurulundan Veysi Çabadak, Arif Biçici ile birlikte yaptığı açıklamada, "Yeni kurulmuş bir derneğiz, ilk Ramazan ayımızda bir araya geldik.Malatya Muşlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak ilk iftar yemeğimizi verdik.Dernek olarak bundan sonra daha güzel etkinlikler hazırlığı içindeyiz.12 Ayın sultanı mübarek Ramazan ayımızda verdiğimiz bu yemeğin tüm hemşerilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaları ve kültürel değerlerimizin geleceğe taşınması için iyi bir vesile olacağı düşünüyoruz.Malatya'da yaşayan bütün Muş'luları bir araya getirmek nedeniyle düzenlemiş olduğumuz bu iftar yemeğine katılan hemşerilemize teşekkürlerimi sunarım.Düzenlemiş olduğumuz iftar yemeği Asmalı Konak düğün salonunda gerçekleştirdik. Bu düğün salonuda bir Muşlu arkadaşımızın yeridir, düğün salonu sahibi Arif Biçici'ye katkılarından dolayı da teşekkürlerimizi sunarız.Yaklaşık olarak bu düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine 130 Muş'lu kardeşimiz katıldı.Birlik ve beraberce Muşlular olarak en büyük isteğimiz sesimizi mevcut düzenin karşısında bir bütün olarak korumak olacaktır. Şimdiden Tüm Antalya ve Muşlu hemşerilerimizin bayramını kutluyorum." diye konuştu.

Malatya Muşlular Derneği'nden İftar programı

ETİKETLER: Muş , Dernek , İftar , Ramazan
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber