Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Mayıs 2018 - 17:58 Yorum: 0

Malatya polisi kaçakçılara göz açtırmıyor

Malatya polisi tarihi eser kaçakçılığı, gümrük kaçağı tütün mamulleri ve emtia kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyonlar...

Malatya polisi kaçakçılara göz açtırmıyor

Malatya polisi tarihi eser kaçakçılığı, gümrük kaçağı tütün mamulleri ve emtia kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyonlar düzenledi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından son bir hafta içerisinde yapılan operasyonlarda, 3 bin 390 paket gümrük kaçağı sigara, 30 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen Sikke, 22 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ve sigara likiti, 6 kg gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi.

5 Şüpheli hakkında Kaçakçılığın Men ve Takibine Dair Kanun ve Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında yasal işlem yapıldı.

Malatya polisi kaçakçılara göz açtırmıyor

Malatya polisi kaçakçılara göz açtırmıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber