Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 10 Kasım 2015 - 22:02 Yorum: 0

Malatya Polisinden uyuşturucu tacirlerine darbe!

Malatya'da emniyet ekiplerince yapılan çalışmalarda bin 6 cinsel nitelikli hapla 30 kilo 344 gram esrar ele geçirildi.

Malatya Polisinden uyuşturucu tacirlerine darbe!

Malatya'da emniyet ekiplerince yapılan çalışmalarda bin 6 cinsel nitelikli hapla 30 kilo 344 gram esrar ele geçirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince İlimiz genelinde sokak satıcılığı yöntemleri ile uyuşturucu madde ticareti veya İlimizden transit geçiş yöntemi ile diğer İllere uyuşturucu madde nakliyesi yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

OLAY 1; Ekiplerimizce yapılan rutin kontrollerde F.Ö. isimli şahsın durumundan şüphelenilmiş, 

yapılan üst aramasında 1006 (bin altı) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş ve F.Ö. isimli şahıs 

yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli F.Ö hakkında TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak) suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte mevcutlu olarak sevk edildiği Adli Makamlarca TUTUKLANARAK İlimiz cezaevine teslim edilmiştir.

OLAY 2; Ekiplerimizce İlimiz dahilinde durumundan şüphe edilerek durdurulmak istenen 34 ** *** plaka sayılı araç dur ikazlarına uymayarak kaçmaya devam etmiş, kovalamaca sonucu 34 ** *** plaka sayılı araç içerisinde 30.344 gram esrar maddesi ile terk edilmiş vaziyette ele geçirilmiştir. Olayın şüphelilerinden olduğu tespit edilen O.Y. isimli şahıs ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli O.Y. hakkında TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak) suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 06.11.2015 tarihinde mevcutlu olarak sevk edildiği Adli Makamlarca TUTUKLANARAK İlimiz cezaevine teslim edilmiş olup S.K. isimli şüphelinin yakalama çalışmaları devam etmektedir, denildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber