Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 23 Eylül 2014 - 13:26 Yorum: 0

Malatya Polisinden Yeşil Zehire Darbe

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda 64 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Malatya Polisinden Yeşil Zehire Darbe

MALATYA GÜNCEL - Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda 64 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden operasyonlarla ilgili yapılan açıklamada; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

OLAY-1

Malatya'da yapılan operasyonda 12 kg 770 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, olayla ilgili olarak A.A. isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheli “TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama)” suçundan hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmışlardır.

OLAY-2

Malatya'da yapılan operasyonda A.İ.Ö., Y.Ö., Ö.U. ve S.Y. isimli şahıslardan 51 kg 610 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, olayla ilgili olarak 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheliler “TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama)” suçundan 22/09/2014 günü adi makamlara sevk edileceklerdir.

Uyuşturucu ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslar ile kararlı mücadelemiz Malatya halkından aldığımız destek ile artarak devam etmektedir, denildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber