Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 14 Nisan 2014 - 23:59 Yorum: 0

Malatya seçim sonucu Sevilay Yükselir'e kapak oldu

Bu seçimin kaybedeni bence Malatya’lı soft gazeteci Sevilay Yükselir oldu!

Malatya seçim sonucu Sevilay Yükselir'e kapak oldu

Bence bu seçimin kaybedeni “Malatya’lı olması hasebi ile Ahmet Çalık'ın Turkuaz Grubu'nda, Sabah Gazetesi’nde "ünlü" gazeteci konumuna gelen Malatya’lı soft gazeteci Sevilay Yükselir oldu!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül ayında Malatya’ya yaptığı ziyaret sırasında Malatya’lı işadamlarının sponsorluğu ile bir işadamına ait özel uçakla Malatya’ya gelen gazeteciler arasında olan Sayın Yükselir, yazısında Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Malatya Büyükşehir Belediyesi için yetersiz olduğunu vurgulamış ve Başbakan Erdoğan’ın Malatya Büyükşehir Belediyesi için aday belirlerken bu yazısını dikkate almasını istemişti.

Hatta yazısının sonuna doğru “en baba adayın isminin” kendisinde olduğunu yazmıştı.

Ama Başbakan Erdoğan, “tarlasını elinde yağmur bulutuna göre gezdirenin” öneri mahiyetinde yazdığı yazıyı değil de Malatya’ya hizmet eden kişiyi aday olarak belirlemişti ve gösterdiği aday seçildi.

Soft gazeteci Yükselir’e naçizane önerim; birilerinin sponsorluğu ile oturduğu sırça köşklerde Malatya ile ilgili ahkâm kesmemesidir.

Başkan Çakır’ın sponsorluğu ile Eylül ayında Malatya’ya geldi, Çakır’ı yere göre sığdıramadı. Sonra işadamlarının sponsorluğunda geldi, Başkan Çakır’ı kötülemekle kalmayıp İstanbul’dan bir başka adayı pompalamaya çalıştı.

Malatya’da yaşayanlar da akıllı ve zeki insanlardır. İstanbul’da yaşayarak seçim arifesinde eline çömçe alıp Malatya’yı karıştırmak isteyenlere artık prim yaptırmıyor, hele hele ara sıra birilerinin sponsorluğu ile gelip giden, gittikten sonra ahkâm kesenlere hiç prim yaptırmıyor. Bunun en bariz örneği, bazı siyasi partilerin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olsun diye ithal ettikleri adaylardır.

Bir daha siz, siz olun uzaktan maval okumayın. Bu sadece bir tavsiyedir. Uyarsınız ya da uymazsınız.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber