Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel Seçim 2014 01 Mart 2014 - 17:03 Yorum: 0

Malatya TEKEL Sigara Fabrikası arsası AK Parti afişleri ile donatıldı

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Yüksek Kurulu'nun kararı ile TEKEL Sigara Fabrikaları'nın satılması kapsamında AK Parti döneminde satılan Malatya TEKEL Sigara Fabrikası arsası AK Parti afişleri ile donatıldı.

Malatya TEKEL Sigara Fabrikası arsası AK Parti afişleri ile donatıldı

MALATYA GÜNCEL - Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Yüksek Kurulu'nun kararı ile TEKEL Sigara Fabrikaları'nın satılması kapsamında AK Parti döneminde satılan Malatya TEKEL Sigara Fabrikası arsası AK Parti afişleri ile donatıldı.

TEKEL'in Malatya Sigara Fabrikası 1925 yılında tütün atölyesi olarak kurulmuş, 1939 yılında da Malatya Sigara Fabrikası'na dönüştürülerek özelleştirilene kadar çalıştırılan ve en son 680 işçinin çalıştığı, Sıtmapınarı semtindeki TEKEL Sigara Fabrikası arazisini koruyan tel örgüler,  AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı  Ahmet Çakır'ın seçim propoganda afişleri ile bezeniyor.

Günlerdir  TEKEL Sigara Fabrikası arsasını koruyan tel örgüler  asılı olan pankartlar sebebiyle rahatsız olan Malatyalılar, belediyenin bu kirliliğe bir an önce son vermesini istedi.

Vatandaşlar, "Şehrin merkezinde bu tür görüntü kirliliği istemiyoruz. Malatya Belediyesi ekipleri, bir an önce bu pankartları ve afişleri kaldırmalı, dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber