Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Ağustos 2019 - 11:36 Yorum: 0

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasında başkanlar değişse de zihniyet değişmiyor

24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramında Basına kahvaltı vererek arada ki buzları eritme noktasında adım atan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası aradan geçen sadece 7 günde Basını basın birimlerinin olmadığını iddia ederek Meclis Toplantısına çağırmaması..

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasında başkanlar değişse de zihniyet değişmiyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasında başkanlar değişse de zihniyet bir türlü değişmiyor.
24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramında Basına kahvaltı vererek arada ki buzları eritme noktasında adım atan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası aradan geçen sadece 7 günde Basını basın birimlerinin olmadığını iddia ederek Meclis Toplantısına çağırmaması eleştirilere neden oldu.

16 aylık süreçte 3 basın mensubunun kendi istekleri ile istifa ettiği Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Oysaki Basına verilen kahvaltıda basın müşavirliğinin olmamasına rağmen email ve telefon yoluyla basını bilgilendirmiş yine 29 Temmuz tarihinde Malatya’da uçak tarifelerinin yetersizliği noktasında Başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun açıklamalarını basına haber geçmişlerdi.20 yıldır Malatya TSO nün değişmeyen ana başlığı Türk Havayolları sefer sayısı arttırılması ancak bu sadece basina demeç vedilerek yapılacak bir olay değildir.

6. Bölge teşvikleri arasında yer almasına rağmen yatırımcıların Malatya’yı tercih etmemesi ve ihracat potansiyelinin her geçen gün düşmesi Malatya ve Malatya TSO için uğraşması gerekenlerin TOBB toplantılarından çıkmaması Bakanlarla ayaküstü el sıkma harici hiçbir olumlu diyalogun kurulamaması, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanının sansasyonel haberleri harici basına yansıyan olumlu hiçbir haberin olmaması kafalarda soru işareti bırakıyor. 

İDETA firmasının sessiz sedasız Almanya Vize Ofisini kurduğu oda’da özellikle hafta başından bu yana ofisin kapalı olması, muhatap bulunamaması vize başvurularını Malatya’dan yapan gurbetçileri ve iş adamlarını sıkıntıya sokmuş durumda.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber