Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 20 Şubat 2015 - 08:11 Yorum: 0

Malatya Trafik Ekipleri nihayet asli görevine döndü!

Malatya Emniyet Müdürülüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi tarafından toplu taşıma ve yük taşımacılığı yapan araçlar üzerinde K1, K2 uygulaması başlattı.

Malatya Trafik Ekipleri nihayet asli görevine döndü!

MALATYA GÜNCEL/Murat Çelik - Malatya Emniyet Müdürülüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi tarafından toplu taşıma ve yük taşımacılığı yapan araçlar üzerinde K1, K2 uygulaması başlattı.

Malatya'da aylarca yalnızca radar uygulaması yaparak kamuoyunda tepkileri üzerine çeken Malatya Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi, minibüs ve servis cennetine dönen Malaya'da toplu taşıma ve yük taşımacılığı yapan araçlar üzerinde K1, K2 uygulaması başlattı.

Sabah 07.00 - 08.00 saatlerinde Malatya İPAŞ Kavşağında yaptıkları uygulamada yapılan uygulamalarda yaklaşık 50 araç kontrol edildi. Uygulamalarda; toplu taşıma ve yük taşımacılığı yapan araçlar üzerinde K1, K2 belgeleri de kontrol edildi. Bir çok aracın K2 belgesi olmadığı gibi onlarca sürücününde toplu taşıma sürücü belgesi olmadığını tespit etti.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin trafik ve asayiş alanında günün belirli saatlerinde yaptıkları uygulamalar halkın takdirini toplarken, uygulamaların şehir merkezinde de ciddiyetle devam etmesinin herkesin kurallara uyması açından önem arz ettiği belirtildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber