Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 26 Eylül 2014 - 17:19 Yorum: 0

Malatya TSO'dan Cemaate arsa ikramı

Paralel yapının geçtiğimiz yıl yapılan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO seçimleri) öncesi kendi adaylarının ortaya çıkmaması için özel lobiler oluşturarak örgütlendiği iddia edildi.

Malatya TSO'dan Cemaate arsa ikramı

MALATYA - Paralel yapının geçtiğimiz yıl yapılan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO seçimleri) öncesi kendi adaylarının ortaya çıkmaması için  özel lobiler oluşturarak örgütlendiği iddia edildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, seçim sonrası kazananın Malatya olduğunu “Bu işin kazananı ve kaybedeni yok. Malatya kazanmıştır. Biz arkadaşlarımızla kol kola girip, hizmet için bir arada olacağız” demişti.

OSB'LER CEMAATİN HİZMET GURUBUNA PEŞKEŞ ÇEKİLDİ

Seçim sonrası bu söylemlerin aslı astarı olmadığı, Organize Sanayi Bölgelerinde herhangi bir gelişme olmadığı gibi bir çok fabrika iflasın eşiğinde gelmiş durumda. En büyük firmaların dahi elektrik borcu altında ezildiği, Ticaret ve Sanayi Odası olarak bol, bol yurt dışı gezileri ile işadamlarını pembe hayallere sürüklediği açık ve seçik ortada diyen İşadamı, yönetim olarak uyuşmazlık had safhada “seçimlerde rakibin güçlü oluşu halihazırdaki yönetimi 17 aralık öncesi cemaatin hizmet grubu önde gelenleri ile gizli görüşmeler yaparak, Malatya TSO’yu cemaatin hizmet grubuna peşkeş çekmiştir, dedi.

CEMAATCİLERE ARSA İKRAMI

Yönetimi oluşturan listeler incelendiğinde açık ve net kimlerin olduğu, cemaatin hizmet grubuna Malatya Organize Sanayi bölgelerinde ne kadar avantaj tanındığı, bu kişilerin isimlerine fabrika arsaları tahsis edildiği görülecektir diyen İşadamı, “3. Organize Sanayi bölgesi olarak tabir edilen bölgede yıllardır tahsis edilen arsalara çivi dahi çakılmamış tam aksine birilerine buyurun gelin size arsa verelim, ikramında bulunmaktan geri kalmıyorlar” dedi. Bu ifadelerimi teyid edecek olan 1. Ve 2. OSB Müdürleridir, ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANIN CEMAATE KARŞI BAŞLATTIĞI OPERASYONLAR TSO’YU İLGİLENDİRMİYOR

İsminin gizli kalması hakkında tarafımızdan garanti verilen İşadamı,  Gülen hareketi destekli bu operasyonların tek hedefi Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Erdoğan'sız AK Parti iken, iktidara Milletvekili (Mücahit Fındıklı) kazandırmış bir Ak Parti’ye neden destek olunmaz, anlaşılır değil diyerek sözlerine şöyle devam etti; hatırlanacağı gibi seçim sürecinde TSO Genel Sekreterliği Erkan Gölgeli görevinden alınmış, beraberinde birçok tartışma yaşanmıştı. Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Muzaffer Erşan’ın, seçim sürecinde hazırladığı bir afiş, Malatya kamuoyunda bomba etkisi yaratmıştı. 

ETİKETLER: malatya , paralel yapı , tso
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber