Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ramazan 2015 07 Temmuz 2015 - 11:16 Yorum: 0

Malatya Valisi Kamçı, orucunu huzurevi sakinleri ile birlikte açtı

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Malatya Huzurevini ziyaret ederek iftar yemeğinde orucunu huzurevi sakinleri ile birlikte açtı.

Malatya Valisi Kamçı, orucunu huzurevi sakinleri ile birlikte açtı

MALATYA - Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Malatya Huzurevini ziyaret ederek iftar yemeğinde orucunu huzurevi sakinleri ile birlikte açtı.

İftar yemeğine Vali Kamçı ile birlikte Vali Yardımcıları Ahmet Sait Kurnaz ve Abdül Kadir Duran’da katıldılar. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar, Huzurevi yöneticisi ile çalışanları ve Huzurevi sakinleri tarafından karşılanan Vali Kamçı Huzurevi sakinleri ile tek tek görüşerek Ramazan Ayının bu güzel ve manevi ortamında kendileri ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Vali Kamçı, "Huzur evi sakinlerimizle her fırsatta bir araya gelmeye çaba gösterdiklerini, huzur içinde yaşlılıklarını geçirmeleri için devletimizin bütün imkânlarını kendilerine sunmaktayız" dedi. 

Vali Kamçı, İftar yemeği öncesi Huzurevi sakini ve hobi olarak fotoğrafçılıkla uğraşan Abdullah Ağan’ la da sohbet ettikten sonra Ağan’ dan fotoğraf makinesini alarak Ağan’ ın fotoğrafını çekti.

malatya-haber-015.jpg

 İftar sonrası huzurevi sakinleri ile bir araya gelip çay içip bol bol sohbet eden Vali Kamçı onların isteklerini geri çevirmeyerek hepsi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber