Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Ocak 2015 - 20:47 Yorum: 0

Malatya Valisi Süleyman Kamçı'dan iade-i ziyaretler

Malatya Valisi Süleyman Kamçı Askeralma Bölge Başkanlığı ve Esenlik Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı'dan iade-i ziyaretler

MALATYA - Malatya Valisi Süleyman Kamçı Askeralma Bölge Başkanlığı ve Esenlik Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Askeralma Bölge Başkanı Personel Albay Kamil Altan tarafından karşılanan Vali Kamçı Şeref Defterini imzalayarak Albay Altan’a hizmet vermeye başladıkları binanın çok ferah ve işlevsel olduğunu belirterek hayırlı olmasını dileklerini iletti. Pers. Albay Altan ‘da vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla böyle bir binaya ihtiyaçları olduğunu, bunu sağlayan MSB. ve 2. Ordu Komutanlığına da şükran duyduklarını dile getirdi.

Askeralma Bölge Başkanlığından  ayrılan ve Esenlik Genel Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Kamçı’yı Genel Müdür Hulusi Boyraz ve Genel Müdür Yardımcıları karşıladı.

Vali Kamçı karşılamanın ardından Genel Müdür Boyraz’ a halası Medine Boyraz’ ın vefatı dolayısı ile taziyelerini iletti.

Müdürlük Makamında Genel Müdür Boyraz başta Süpermarket İşletmeciliği olmak üzere İnşaat Emlak hizmetleri, Temizlik Hizmetleri, Beton Elemanları imalatı, Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali İşletmeciliği, Sosyal Tesis işletmeciliği, Canlı Hayvan Pazarı, Gıda Ürünleri imalatı ve Kimya Fabrikası'nda ürettiği ürünler olmak üzere farklı iş kollarında 1990 yılından bu güne kadar başarıyla faaliyetlerini sürdürmekte olduklarını belirtti. Faaliyetlerinin genişleyerek devam ettiğini de dile getirerek Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt, Erhan Soylu, A.Faik Yıldız, Kadir Çelik ve Yusuf Orhan’ı tanıştırıp her Genel Müdür Yardımcısının Üretimden Pazarlamaya, İnşaattan Yatırıma, Ulaştırmadan Temizliğe kadar olan faaliyet alanlarında ayrı ayrı birimlerden sorumlu olduklarını söyledi.  

 İlimizde böyle bir şirketin bulunması ve çevre illere de hizmet veriyor olmasının Malatya için gurur ve gelir kaynağı olduğunu belirten Vali Kamçı Esenlik camiasına çalışmalarında başarılar diledi.   

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber