Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 11 Mart 2014 - 13:47 Yorum: 0

Malatya, vergi konusunda duyarlı bir kent

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, vergi haftası dolayısıyla beraberinde bir heyet ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Malatya, vergi konusunda duyarlı bir kent

MALATYA - Malatya Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, vergi haftası dolayısıyla beraberinde bir heyet ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, Vergi Haftası nedeniyle ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, amaçlarının verginin ülke kalkınmasındaki etkisini vatandaşlara anlatmak olduğunu söyledi.

Gelişmiş ve modern bir Türkiye için verginin her geçen gün daha büyük önem kazandığını vurgulayan Müsevitoğlu, “Vergi Haftasında verginin önemini düzenlediğimiz etkinliklerle halkımıza anlatıyoruz. Malatya, vergi konusunda duyarlı bir kent. Bu da bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ülkesini seven her birey için verginin bir vatani görev olduğunu söyledi.

Devlet ve millet kavramlarının, Türk toplumu için önemli kavramlar olduğunu vurgulayan Çakır, “Devletin ve milletimizin refahı için vergilerimizi ödememiz lazım. Türk ekonomisinin arzu edilen yerlere gelebilmesi, ancak vergiyle olur. İnsanlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi de ancak vergiyle olur.  Bu bilinçle hareket eden her vatandaşımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sırasında Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a bir buket çiçek verdi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber