Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 04 Mayıs 2015 - 14:12 Yorum: 0

MALATYA YADER grup şampiyonu oldu

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün ve Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği (MALATYA YADER)’in desteği ile faaliyet gösteren Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor kulübü 30 Puan ile grup şampiyonu oldu.

MALATYA YADER grup şampiyonu oldu

MALATYA - Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün ve Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği (MALATYA YADER)’in desteği ile faaliyet gösteren Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor kulübü 30 Puan ile grup şampiyonu oldu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 2 Grup halinde düzenlenen müsabakalarda U14 ligi B Grubunda yer alan kulübümüz, grubunda oynadığı 10 müsabakanın tamamını kazanarak, 30 puan ile grup şampiyonluğuna ulaşarak büyük bir başarı sergiledi.

A Grubu Şampiyonu olan Kale Gençler Birliği ile 2 maç üzerinden oynanan Final grubu maçlarında gençlerimiz ilk maçta rakibine 2-1 mağlup olmasına rağmen ikinci maçta rakibini 6-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Centilmenlik ve güzel futbol sonrasında rakibini mağlup eden takımımız, Malatya’yı il dışında temsil etmeye hak kazandı. Maç sonrasında sporcular, taraftarlar ve yöneticiler sahada şampiyonluğu kutladılar.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak önce sporcularımızı daha sonra Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği Yöneticileri ve üyeleri ile kurum çalışanlarına ve Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber