Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 10 Temmuz 2012 - 09:22 Yorum: 0

Malatya Yerel Gazete Başlıkları

Malatya'da yayınlanan yerel gazetelerden öne çıkan haber başlıkları.

Malatya Yerel Gazete Başlıkları

surmanset.jpg

20 Milyon EURO'LUK YATIRIM

-Taşyapı İnşaat,  yenilebilir enerji kaynaklarının, yaygınlaşmasına yönelik başlattığı çalışmalar kapsamında, Türkiye'de ilk bioenerji tesisini Malatya'da 20 Milyon Euro'luk bir yatırımla hayata geçireceğini duyurdu.

sonsoz.jpg

Bürokratların çalışmasına mercek tutacak AK Partili Öz, bürokratlara "nefesim ensenizde" mesajı gönderdi

KOLTUĞUNA SAPLANIP KALAN BÜROKRATLA ASLA ÇALIŞMAM!

TBMM Kıbrıs Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya'daki bürokratlara yönelik performans çalışması başlatacağını belirterek, "AK Parti hükümeti yasama döneminde hayali dahi edilemeyen yasalar çıkartsın, birileri de koltuğuna saplansın, rahatını düşünsün, yok böyle bir şey! Babamın oğlu da olsa bu tarz bürokratla asla çalışmam" dedi.

kent.20120710093557.jpg

YÜKSELEN VÜCUT SICAKLIĞI BEYİNDE HASARA YOL AÇABİLİR

Malatya Halk Sağlığı Müdürü Şener. Terlemeyi etkileyen faktörler nedeniyle yükselen vücut sıcaklığı beyin ve hayati organlarda hasara yol açabilir.

hamle.jpg

MOTAŞ’TAN 6 YENİ OTOBÜS

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın görev süresi içerisinde 49 adet yeni otobüs alarak otobüs filosunu yüzde 50 dolayında yenileyen MOTAŞ’ın, 6 otobüs daha aldığı bildirildi.

sonhaber.jpg

KAYISI ÜRETİCİSİ İÇİNİ DÖKTÜ: KAYISI AĞAÇLARIMIZ KÜSKÜN

Malatya'da bu yıl kayısı rekoltesinin yüksekliği üreticiyi perişan etti. Rekolte yüksekliğinden fiyatı tabana vuran kayısı, işçi parasını dahi karşılamıyor. 30 bin dekar kayısı bahçesi sahibi ALİ A. adlı bir üretici ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı mektupta kayısı üreticilerinin sorunlarını dile getirdi.

bakis.20120710093721.jpg

'MASA BAŞINDA HAZIRLANMADI'

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Malatya İl Özel İdaresi, Malatya Belediyesi ve birçok ilçe belediyesinin itiraz ettiği 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı'na yönelik eleştirilere yanıt verdi. Bakanlık, planın tüm arazide inceleme yapılarak ve Malatya'daki bir çok belediyenin kendilerine veri gönderdiği verilere göre hazırlandığını bildirdi.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber