Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Aralık 2016 - 17:53 Yorum: 0

Malatya Yeşilyurt Belediyespor deplasmanda son dakikada güldü

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup'ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Elazığ Yolspor'u son dakika golüyle 1-0 mağlup etti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor deplasmanda son dakikada güldü

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup'ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Elazığ Yolspor'u son dakika golüyle 1-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup'ta oynanan 10'uncu hafta mücadelesinde haftaya ikinci sırada giren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Elazığ Yolspor'a konuk oldu.

Elazığ Yol Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı İsa Maviş Tazegül yönetti.

Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Malatya temsilcisi Erdal ve Meye ile net gol pozisyonlarından sonuç alamadı.

Karşılaşmanın tek golü dakikalar 88'i gösterirken penaltıdan Harun Aytemur'dan geldi.

Loris Meye'nin 85.dakikada ceza sahası içerisinde düşürülmesine maçın hakemi İsa Maviş Tazegül penaltı kararı verdi.

Topun başına geçen Harun kaleciyi avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda maçın da sonucu oldu.

Maçın genelinde rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Yeşilyurt Belediyespor, son dakikada attığı golle 2.grupta haftayı en karlı kapatan takım oldu.

"Kazandığımız için mutluyuz"

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, geçen hafta kaybettikleri liderlik potasına yakınlaşmaları adına 3 puanın oldukça önem taşıdığını kaydetti.

Hafta içerisinde iyi bir çalışma süreci yaşadıklarını belirten Tekin, "Adıyaman'ın liderliği ele geçirmesinin ardından gruptaki dengeler adına da bu maçı kazanmamız gerekiyordu. İyi oynadık, gol son dakikalara doğru geldi. Ben son ana kadar oyunu bırakmayan oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber