Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Nisan 2018 - 13:44 Yorum: 0

Malatya’da 16 saatlik su kesintisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yarın bazı bölgelerde 16 saatlik...

Malatya’da 16 saatlik su kesintisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yarın bazı bölgelerde 16 saatlik su kesintisi yaşanacağını bildirildi.

MASKİ" den yapılan açıklamada, yol açma çalışmaları kapsamında 500'lük duktil ve 700'lük çelik boru hattı deplase çalışması yapılacağı için, Cumartesi günü 08.00-24.00 saatleri arasında bazı mahallelerde 16 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Açıklamada "Malatya Büyükşehir Belediyesi yol açma çalışmaları kapsamında 500'lük duktil ve 700'lük çelik boru hattı deplasesi çalışması yapılacaktır. Bu çalışmaların yapılabilmesi için, Çamurlu Mahallesi (Üniversite ve lojmanları), Yıldız Tepe Mahallesi, Göller Mahallesi, Karatepe Mahallesi, Fırat Mahallesi, Çöşnük Mahallesinde su kesintisi yaşanacağı ifade edildi. Belirtilen mahallerde ikamet eden abonelerimizin mağdur olmamaları için Cumartesi günü 08.00-24.00 saatleri arasında gerekli önlemleri almaları rica edilir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber