Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 13:28 Yorum: 0

Malatya'da ağaçlarda budama çalışmaları başladı

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, ağaçlarda normal ve form budama çalışması başlattı.Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi...

Malatya'da ağaçlarda budama çalışmaları başladı

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, ağaçlarda normal ve form budama çalışması başlattı.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğünün 2015 yılı programı kapsamında, büyükşehir belediyesi sorumluluğu alanındaki yerlerde bulunan ağaçlarda normal ve form budama çalışmalarının yanı sıra fidan dikim ve gül budama çalışmaları da yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, çalışmalarla Malatya’nın daha yeşil olacağını belirterek, "Her alanda olduğu gibi yeşil alan ve fidan dikim çalışmalarında da belediyemiz bölgesinde fark yaratıyor. Park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz sorumluluk alanlarımızda çok güzel çalışmalar yapıyor. Dikilen fidanların ve diğer yeşilliklerinin tamamına yakınını üretmek için proje çalışmalarımız var. Yakın bir zamanda sonuçlanmasını beklediğimiz bu proje sayesinde hem Malatya’daki yeşilliği daha çok artıracağız hem de maliyeti düşüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Budama çalışmaları kapsamında; Paşaköşkü, Başharık, Çöşnük Mahallesi, Battalgazi Öğrenci Yurdu civarı, Mehmet Buyruk, Mimarsinan, Mücelli, Sağlık, Özalper Caddesi, Beşkonaklar, Hasanbey ve Çilesiz arası, Arap Osman ve Emeksiz kavşakları arası, İstanbul Evleri, Hasanbey ve Üçgenpark arası, Abdulkadir Eriş İlköğretim Okulu civarı, Dedekorkut Parkı önü, Sümer İlköğretim Okulu civarı, Hürriyet Parkı ile Kernek Meydanı yanında normal budama ve şekillendirme çalışmaları bitirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber