Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Eylül 2014 - 17:23 Yorum: 0

Malatya'da asayiş haberleri kısa kısa

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgelerinde son 24 saatte meydana gelen olaylar.

Malatya'da asayiş haberleri kısa kısa

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

 Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Hakaret ve diğer suçlardan (2) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KAYIP ŞAHIS

Karahan mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan M.E. isimli erkek şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

01.09.2014 günü Nuriye mahallesinde müşteki E.A. isimli bayan şahıs, İ.K. isimli erkek şahıslar tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS

Çöşnük mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan H.T. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

EVDEN HIRSIZLIK

Koyunoğlu mahallesinde müşteki Y.S. isimli erkek şahsın evinde hırsızlık olayı gerçekleşmiş, şahsın 180 TL parası, Laptop ve bazı takıların çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

MALA ZARAR VERME

Yakınca mahallesinde müşteki M.M isimli erkek şahsın seyir halindeki aracına tır çarpması maddi hasar meydana gelmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

01.09.2014 günü ilimiz genelinde meydana gelen 5 yaralamalı trafik kazasında; 6 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 8 trafik kazasına müdahale edilmiş, 907 araç kontrol edilmiş, 309 araca 58.901 TL cezai işlem uygulanmış ve 7 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber