Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Aralık 2014 - 17:29 Yorum: 0

Malatya'da aydınlatılamayan bölge: TOKİ Konutları

Malatya Beydağı bölgesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) inşa edilen konutlarında evsahibi olan vatandaşlar, kendilerinin 2. sınıf vatandaş olarak değerlendirdiğini söyledi.

Malatya'da aydınlatılamayan bölge: TOKİ Konutları

MALATYA GÜNCEL/FUNDA ŞAHİN - Malatya Beydağı bölgesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) inşa edilen konutlarında evsahibi olan vatandaşlar, kendilerinin 2. sınıf vatandaş olarak değerlendirdiğini söyledi.

Malatya Ağız Diş Sağlığı Hastanesi ve binlerce konutun bulunduğu TOKİ Konutları, bölgelerinde sokak aydınlatmaları başta olmak üzere bir çok hizmetten yararlanamadıklarını belirterek, "siyasiler seçimden seçime bölgemize uğramakta ve kendilerine ulaştırdığımız sorunlara karşı duyarsız tavır sergilemektedir. Oylarımızla seçtiğimiz siyasiler seçim sonrası bizleri 2. sınıf vatandaş olarak görmektedir" dedi.

malatya-guncel-011.jpg

TOKİ 2. Etap Konutları yolunun yaklaşık 2 kilometrelik bölümünde sokak aydınlatmalarının olmayışı nedeni ile yaya olarak bu güzergahı kullanmak gibi lükslerinin olmadığını belirten bölge sakinleri, "Bölgede yaşayan onbinlerce vatandaş ışıksız ana cadde de araç kullanırken sıkıntı yaşarken, hava karardıktan sonra bu bölgede yaya olarak gezmenin mümkün olmadığını, akşamın ilerleyen saatlerinde ise yol boyu araç içerisinde içki içen ve uygunsuz vaziyette bulunan kişilerin mekanı" olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber