Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Eylül 2016 - 18:43 Yorum: 0

Malatya’da bayram coşkusu

Malatya'da Kurban Bayramı resmi bayramlaşma töreni Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin koordinesinde gerçekleştirildi.

Malatya’da bayram coşkusu

Malatya'da Kurban Bayramı resmi bayramlaşma töreni Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin koordinesinde gerçekleştirildi. Törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'de katıldı.

Bir otelde düzenlenen resmi bayramlaşma törenine, Gümrük ve Ticaret Bakanı Av. Bülent Tüfenkci, Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ve Taha Özhan ile kentteki tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile davetliler katıldı. Bayramlaşma töreninde ilk olarak söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, konuşmasına Van'da yaşanan terör saldırısını kınayarak başladı. Şehitleri rahmete andıklarını ifade eden Çakır, " "Bu bayram bizim için güzel bir bayram. Bu bayram, millet iradesinin tecelli ettiği, milletin iradesine sahip çıktığı çok kısa süre içerisinde yaşamış olduğumuz büyük bir darbe girişimi sonrasında böyle bir bayramda hep birlikte coşkuyla bir arada olmamı gerçekten çok büyük bir anlam ifade ediyor" şeklinde konuştu. Daha sonra söz alan Vali Mustafa Toprak'ta 15 Temmuz ile birlikte ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek "Allah'a şükür ki Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, tüm siyasi partilerin genel başkanları, bakanlarımız, toplumumuzun tüm kesimleri milli iradeyle birlikte, Malatya'da da tüm temsilcilerle birlikte bu sıkıntının yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Milli birliğimizi, bütünlüğümüzü, kardeşliğimiz, sevgimizi daha da fazla bir şekilde yaşamaya ve yeşertmeye çalışıyoruz. Allah bu kötü günleri bir kez daha yaşatmasın, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. İşte bayramların nemi de buradadır. Bizim sevgimize, yardımlaşmamıza, kaynaşmamıza, dayanışmamıza vesile oluyor" diye konuştu.

Malatya’da bayram coşkusu

Malatya’da bayram coşkusu

Malatya’da bayram coşkusu

Malatya’da bayram coşkusu

Malatya’da bayram coşkusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber