Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 20 Eylül 2014 - 12:00 Yorum: 0

Malatya'da 'ben yaptım oldu' mantığı mı işliyor?

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Turan Emeksiz ve Ak Pınar alt geçitleri üzerine yapılan kapalı bölümün üzerine yapılanların izinsiz olduğu ortaya çıktı.

Malatya'da 'ben yaptım oldu' mantığı mı işliyor?

MALATYA GÜNCEL - Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Turan Emeksiz ve Ak Pınar alt geçitleri üzerine yapılan kapalı bölümün üzerine yapılanların izinsiz olduğu ortaya çıktı.

Sosyal Paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşılan belgeye göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Turan Emeksiz ve Ak Pınar alt geçitleri üzerine yapılan kapalı bölüm Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nden izinsiz olarak yapıldığı ortaya çıktı.

ALT GEÇİDİ KULLANANLARIN CANI VE MALI TEHLİKEDE

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü 26.08.2014 tarihli yazısında, Turan Emeksiz ve Ak Pınar alt geçitleri üzerine yapılan kapalı bölümün alttan geçen transit trafiğinin güvenliğini riske attığı belirtilerek, uyarı yazısına rağmen devam ettiği resimlerle belegeyerek Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne "alt geçidi kullananların can ve mal güvenliğini tehlikeye attığı"nı ikaz edip yapının durudurulmasını ve kaldırılmasını talep etti.

BEN YAPTIM OLDU MANTIĞI İLK DEĞİL

Malatya Belediyesi tarafından, alakasız yerlere yapılan yapıtlar vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Türkülere ve Malatya'ya mal olmuş Kernek Parkı tadilatında Malatya ile uzaktan yakından alakası olmayan "yel değirmeni"nin yerleştirilmesinin ardından alt geçitlerin üzerinde ki kapalı bölümlerin üzerini kapatarak 'oturma bankları' yerleştirilmesi alay konusu oldu. Bilim adamları araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde 'spor aletleri ve oturma banklarının' insan sağlığını ciddi şekilde tehdit ettiğini belirtmesine rağmen, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin önce Malatya Elazığ Karayolunun Çöşnük mevkiine 'spor aletleri yerleştirmesi, ardından Malatya Devlet Hastanesi önünde geçen çevreyolu üzerine oturma bankları yerleştirmesi abesle iştigal olarak değerlendirilirken belediyenin ben yaptım oldu mantığından vazgeçip, kurumlarla istişare halinde olması gerektiğini bir kez daha net olarak ortaya çıkarttı.

İŞTE KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İZİNSİZ OLDUĞU İDDİA EDİLEREK GÖNDERİLEN YAZI:

10527647_10202756198689156_2579657496992781670_n.jpg

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber