Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Ağustos 2014 - 11:57 Yorum: 0

Malatya'da Bonzai ele geçirildi!

Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 gram Bonzai maddesi, 193 kök kenevir bitkisi ile 44 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Malatya'da Bonzai ele geçirildi!

MALATYA - Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 gram Bonzai maddesi, 193 kök kenevir bitkisi ile 44 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürülüğü tarafından yapılan açıklamada, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği Ekiplerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde;

Uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen adreste ikamet eden A.K. isimli erkek şahsın ikametinde Malatya Sulh Ceza Hâkimliğinden alınan arama kararı ile yapılan aramada 3 paket halinde 44 gram uyuşturucu esrar maddesi, 6 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) ve 193 kök kenevir bitkisi ele geçirilerek el konulmuş,  şüpheli A.K. yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli A.K. hakkında TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak)- 2313 SKM suçundan tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber