Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 01 Temmuz 2016 - 13:13 Yorum: 0

Malatya’da çok sayıda silah ele geçirildi

Malatya genelinde çalışma yapan polis ekipleri, 6 adet 99 mm çapında el yapımı tabanca, 6 adet şarjör, 1 adet 9 mm fişek ele geçirdi.

Malatya’da çok sayıda silah ele geçirildi

Malatya genelinde çalışma yapan polis ekipleri, 6 adet 99 mm çapında el yapımı tabanca, 6 adet şarjör, 1 adet 9 mm fişek ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Malatya genelinde çalışma yapıldı. Konuyla ilgili Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, şüpheliler V.M. ve A.B. isimli şahıslardan 6 adet 99 mm çapında el yapımı tabanca, 6 adet şarjör, 1 adet 9 mm fişek ele geçirildiği, şüphelilerin adli makamlara sevk edildiği belirtildi. İşlemleri akabinde şahıslardan A.B.'nin yapılan sorgulaması sonrasında savcılıkça serbest bırakıldığı, diğer şüpheli V.M.'nin ise tutuklanarak Malatya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edildiği bildirildi.

Açıklamanın devamında, "Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz ediyor. Bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 polis imdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları gerekiyor" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber