Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Mart 2014 - 18:28 Yorum: 0

Malatya'da çok şey değişti

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çakır, seçim çalışmalarına devam ediyor

Malatya'da çok şey değişti

MALATYA - Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İnönü Mahallesi'ndeki toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın, milletin AK Parti'ye yine sahip çıkacağını belirterek, bu heyecanı vatandaşlarda gördüğünü kaydetti.

Akın, "Sandıkları patlatacağız ancak oylarımıza sahip çıkmamız lazım. Adliyeye seçim torbaları teslim edinceye kadar takip ettiğimiz takdirde Malatya'da bütün ilçelerimizi ve büyükşehir belediyemizi kazanacağımız kanaatindeyim" ifadesini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da Türk milletinin AK Parti'ye aslanlar gibi sahip çıkacağını belirtti.

Çakır da amaçlarının hizmet olduğuna vurgu yaparak, "Bizim siyasi anlayışımızda hizmet var. İnsan odaklı hizmet var. Şehirlerimiz, mahallelerimizin gelişmesi var. Hanımlarımıza yönelik, çocuklarımıza yönelik, gençlerimize yönelik, yaşlılarımıza ve emeklilerimize yönelik çalışmalarımız var. Engellilere yönelik projelerimiz var" ifadesini kullandı.

Geçen 5 yılda yoğun bir tempoyla çalıştıklarını kaydeden Çakır, "Malatya'nın her tarafında büyük bir değişim görürsünüz. Kalkınmayı görürsünüz. Özellikle bu 10 yılda AK Parti belediyeciliğinin hizmetini görebilirsiniz ama bunu içinde yaşadığımız için fark edemeyebiliriz. Dışarıdan gelen akrabalarımız, arkadaşlarımız varsa onlar Malatya'da büyük değişimi fark edebilirler. Dolayısıyla hizmet anlamında Malatya'da çok şey değişti" açıklamasında bulundu.

- "Milletten başkasına da bugüne kadar hesap vermedik"

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci de AK Parti olarak daima milletin iradesine sahip çıktıklarını belirtti.

Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Bizler 'daima millet' dedik ve milletin gücüne inandık. Milletin önünden başkasına da eğilmedik. Milletten başkasına da bugüne kadar hesap vermedik. Vermeyeceğiz. Gerçekten millet şunu görmeli, göstermelisiniz. AK Parti iktidara gelmeden önce bugün yönetime talip olanlar, yereldeki iktidara talip olanlar hükümette bulundu, iş başında bulundu. Ve onlara sormalısınız. Sizler kaç tane üniversite yaptınız? Ben size söyleyeyim 76 tane üniversite yaptılar. AK Parti iktidara geldiğinde 100 tane üniversite yaptı."

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın milletin gücünden başka hiçbir güce sırtını dayamadığını kaydetti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber