Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 11 Aralık 2014 - 15:38 Yorum: 0

Malatya’da da su sıkıntıları yaşandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, ‘Çevre Sorunlarında Proje Yönetimi Konferansları -1’ programına konuşmacı olarak katıldı.

Malatya’da da su sıkıntıları yaşandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, kısa adı ERÇEVREM olan Erciyes Üniversitesi Çevre Sorunları ve Temiz Üretim Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen ‘Çevre Sorunlarında Proje Yönetimi Konferansları -1’ programına konuşmacı olarak katıldı. Konferansta ilk olarak MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir’in özgeçmişi okundu. Daha sonra Dr. Özgür Özdemir, ‘Belediyelerde Çevre Mühendisliği Uygulamaları ve Proje Yönetimi’ konulu sunumunu gerçekleştirdi. Konferansa, Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

“BU YÖNETİMİNİN İYİ BELİRLENMESİ LAZIM”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “Çalışmaları yaparken günlük düşünmemek gerekiyor. 45 – 50 yıllık geleceğinin planını yapmak lazım. Ölçmeden yönetemezsiniz. Mevcut Durumu ortaya koymamız gerekiyor. Uzun vadeli düşünmemiz lazım. Gerekli plan yapılmazsa sonuç fiyaskoyla bitiyor. Malatya merkezin iki katına yetecek kadar suyumuzun olmasına rağmen 2014 yılında tüm Türkiye’yi etkileyen yaz kuraklığı sonucu, Malatya’da da su sıkıntıları yaşandı. Bunun önüne geçmek için su yönetiminin iyi belirlenmesi gerekiyor” dedi.

Konferansın son bölümünde ise soru ve cevap kısmına geçilerek öğrencilerin sorularına cevap verildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber