Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 04 Ağustos 2015 - 10:36 Yorum: 0

Malatya'da durmak yok yol yapımına devam

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı programı çerçevesinde asfaltlanması planlanan yolları asfaltlamaya devam ediyor.

Malatya'da durmak yok yol yapımına devam

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı programı çerçevesinde asfaltlanması planlanan yolları asfaltlamaya devam ediyor.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Tepeköy, Topraktepe, Sütlüce grup yolu ile Battalgazi’ye bağlı Alışar ve Mahmudu grup yolu asfaltlandı.

Malatya şehir merkezine yakın olan ve Yeşilyurt ilçesine bağlı olan 11 kilometre uzunluğundaki Tepeköy, Topraktepe, Sütlüce grup yolunun tamamı asfaltlanarak trafiğe açıldı.

Hatunsuyu bölgesinde bulunan ve Battalgazi’ye bağlı olan 3 kilometre uzunluğundaki Alışar ve Mahmudu grup yolu da yine Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanarak, trafiğe açıldı.

Grup yollarında ilk olarak alt yapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, yollarda kısmi kaplamalar, yama çalışmaları, dolgu çalışmaları ve şarampol temizliği yaptı. Grup yollarında son olarak sathi kaplama asfalt çalışmaları yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi yolları standartlara uygun hale getirdi.

Yapılan çalışmaları değerlendiren bölge halkı, uzun zamandır yol sorunlarının çözülmesini bekledikleri belirterek, Yapılan çalışmalardan dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Grup yolunun 3 mahalleye hizmet ettiğini ifade eden vatandaşlar, “Grup yolumuz bölge halkının kullanabileceği alternatifsiz tek yol. Yolumuz çok yıpranmıştı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri gelerek yolumuzu incelediler ve kısa süre içerisinde yapmaya başladılar. Allah emeği geçenlerden razı olsun” dediler.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber