Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Şubat 2017 - 17:48 Yorum: 0

Malatya’da FETÖ/PDY soruşturması

Malatya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması(FETÖ/PDY)'na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 kişi tutuklanırken,...

Malatya’da FETÖ/PDY soruşturması

Malatya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması(FETÖ/PDY)'na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 kişi tutuklanırken, 7 kamu görevlisi de görevlerinden uzaklaştırıldı.

Konuyla alakalı olarak Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada, FETÖ/PDY ile irtibatlı oldukları gerekçeleriyle daha önce gözaltına alınan ve meslekten ihraç edilen 4'öğretmen ve 1 İcra Müdür Yardımcısının tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, FETÖ/PDY ile irtibatlı olduğu gerekçeleri ile görevden uzaklaştırılan İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Tıp Merkezinde görevli, 2 Profesör, 2 Doçent, 1 diş tabibi, 1 uzman tabip ve 8 hemşire hakkındaki görevden uzaklaştırma ihtiyati tedbirinin de kaldırılarak göreve iadelerinin yapıldığı bildirildi.

Açıklamada ayrıca, örgütle irtibatlı oldukları gerekçeleri ile İnönü Üniversitesine bağlı fakültelerde görev yapan 1 yardımcı doçent ile 6 araştırma görevlisinin ise 675 sayılı KHK'nin 13. maddesi uyarınca görevden uzaklaştırıldığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber