Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 05 Mayıs 2015 - 16:06 Yorum: 0

Malatya'da fuarlar çadırda yapılacaksa bu ucube yapılar sökülsün!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. organizesi ile 4. Malatya Kitap Fuarı Malatya Büyükşehir Belediyesi yanına kurulan çadırda açılırken Fuar alanında bulunan 9 bin metrekarelik kapalı alana sahip fuar merkezi atıl vaziyette bekliyor.

Malatya'da fuarlar çadırda yapılacaksa bu ucube yapılar sökülsün!

MALATYA GÜNCEL/Murat Çelik - Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. organizesi ile 4. Malatya Kitap Fuarı Malatya Büyükşehir Belediyesi yanına kurulan çadırda açılırken Fuar alanında bulunan 9 bin metrekarelik kapalı alana sahip fuar merkezi atıl vaziyette bekliyor.

Orduzu Pınarbaşı mesire alanının yanında binlerce liraya mal olan ve 9 bin metrekare kapalı alana sahip fuar merkezi son yıllarda atıl bir duruma düştü. Bir çok fuar etkinliği düzenlenen Malatya'da Fuar Merkezi eskikliğini gidermek için Malatya Belediye Başkanı H. Cemal Akın döneminde yaptırılan fuar merkezi binaları bugün terk edilmiş görünümünde.

Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Vatandaşlar, "Fuar alanında ki binanın atıl vaziyette olması düşündürücü, madem kullanıma elverişsizde neden yapıldı? Şehir merkezinde kurulan çadırlar nahoş bir görüntü sergilemekle birlikte, otopark sorunu ve ulaşımı öğrenciler açısından çok riskli fuar alanında yapılması çok daha emniyetli olurdu," diyerek düşüncesini belirtirken diğer bir vatandaş ise, "fuarın Malatya Büyükşehir Belediyesi yan tarafına kurulan çadırlarda yapılması hemen yanıbaşında ki AVM'ye fayda sağlar, devamlı burada fuarlar yapılacaksa o ucube yapılarak sökülerek alan vatandaşın hizmetine sunulsun" dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber