Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Temmuz 2020 - 21:30 Yorum: 0

Malatya'da fuhuş ve kumar operasyonu

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği bünyesinde oluşturulan özel ekip tarafından düzenlenen kumar ve fuhuş operasyonlarında 2 kişi gözaltına alındı.

Malatya'da fuhuş ve kumar operasyonu

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği  bünyesinde oluşturulan özel ekip tarafından düzenlenen kumar ve fuhuş operasyonlarında 2 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak Kumar oynayan ve oynatan şahıslar ile Fuhuş Konularına yönelik yapılan denetimlerde;

Sorumluluk bölgemizde bulunan bir Oyun Salonunu ile bir işyerinde kumar oynandığı tespit edilip, kumar oynayan  toplam 8 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden toplam 9800 TL   idari para cezası uygulandı, ayrıca kumar parası olan 385 TL geçici olarak muhafaza altına alındı, İşletmeci  2 şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapıldı.

Fuhuş yapıldığı tespit edilen 2 farklı adreste 5 şahsa fuhuş konusu ile alakalı olarak gerekli idari işlem yapılarak toplamda 9.250 TL idari para cezası yazıldı. 

Ayrıca Zührevi Hastalıklarla ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu Başkanlığınca Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekiplerce fuhuş yapıldığı tespit edilen toplam 13 ikamet hakkında 30’ar gün mühürlenme kararı alındı.

ETİKETLER: fuhuş , kumar , operasyonu
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber