Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Haziran 2015 - 18:22 Yorum: 0

Malatya’da görev yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a veda ziyaretinde bulundu.

Malatya’da görev yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum

MALATYA - Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başsavcı Mustafa Alper’le güzel bir çalışma ortamı yakaladıklarını belirterek, “Geldiği ilk günden itibaren  hizmet noktasında iyi bir diyalogumuz oldu. Malatya’ya güzel hizmetleri oldu. Bu hizmetlerine yeni görev yeri olan Denizli’de devam edeceği düşüncesindeyim. Bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum. Malatya’da bulunduğu süre içerisinde yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı da kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden Başsavcı Mustafa Alper özetle şunları söyledi: “Malatya’da ilk göreve başladığım günlerde biz gücümüzü milletten alırız ve millete hizmet etmek bizim için büyük bir şereftir ifadesini kullanmıştım. Burada bulunduğum süre içerisinde tüm devlet kurumlarından ve Malatya halkından büyük bir destek görerek hizmet ettim. Şüphesiz devlete ve millete hizmet etmek bir bayrak yarışıdır. Bayrağı belli bir noktada alırsınız daha yukarılara taşır ve sonra yeni gelen yarışmacıya teslim edersiniz.

Malatya benim hatıralarımda, zihnimde her zaman güzel anılarla anılacak. Malatya önemli dostluklar kazandığım ve hep iyilikler gördüğüm bir yer oldu. Biz sadece görevimizi yaptık. Malatya’da görev yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum.”

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başsavcı Mustafa Alper’e kayısı kristali ile işlemeli semaver hediye etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber