Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ramazan 2015 11 Temmuz 2015 - 12:25 Yorum: 0

Malatya'da Hasan Dursun’dan Muhteşem Konser

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aspuzu Ramazan geceleri etkinlikleri çerçevesinde İlahi Sanatçısı Hasan Dursun, verdiği konserle izleyicilere doyumsuz bir gece yaşattı

Malatya'da Hasan Dursun’dan Muhteşem Konser

MALATYA GÜNCEL HABER / Malatya Büyükşehir Belediyesi Aspuzu Ramazan geceleri  etkinlikleri çerçevesinde İlahi Sanatçısı Hasan Dursun’un verdiği ilahi konseri geceye damgasını vurdu. Dilden dile dolaşan ilahileri söyleyen Hasan Dursun, Malatya'lılara doyumsuz bir gece yaşattı.

İlahi Sanatçısı Hasan Dursun Malatya Güncel Habere yaptığı açıklamada, "Almanya'nın Hamburg şehrinde kalıyorum, bu gecede Malatya ilimizde sahne alacağız.Bugün Malatya ile beraber 17. konserimizi düzenlemiş oluyoruz.Bu Ramazan ayı dolayısıyla kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimiz, arttırsın inşallah.Ramazan'ı şerif garibanın, yetimin yüzünün güldüğü bir ay. Bayramı beklemeyelim  en güzel barışılacak gün, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayıdır.Küçük büyük demeden barışma yolunda ilk adımı atan kazanır, birbirine küs olan kardeşlerimiz varsa birbirleriyle gidip helalleşsin, barışsın biraraya gelsin.Ramazan mağfiret ayı bereket ayı yetimin, garibanın güldüğü bir aydır.Unutmayalımki sınırda evini barkını bırakan kardeşlerimiz, ayağında ayakkabısı olmayan gençlerimiz var onları unutmayalaım, dualarınızı o gariplerin üzerindede eksik etmeyin.

Malatya'ya ikinci gelişim, sevdiğim bir memlekettir. Tabiki mesafeler uzun olduğu için, insanlar yoruluyor.Bu gece kendime ait olan repartuarım var onları sergileyeceğim canlı olarak.Yaklaşık olarak bir saat bir program yapacağız, dostlar ile biraraya geleceğiz.Onlarla bir gönül bağı kura bilirsek ne mutlu bize, başka birşey istemiyoruz.Şuan kendime ait olan yirmi dört albüm bulunmaktadır.1992 yılın'da çıktık biz bu yola ve halen hizmet etmekteyiz.

Sevgili kardeşlerimin başta olmak üzere  Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum.Yaklaşmakda olan Ramazan Bayramlarını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim. " diye konuştu.

Ramazan ayında ilçe merkez ve mahallelerde 17 konser verdiğini söyleyen ilahi sanatçısı Hasan Dursun, Belediye başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

galeri_icin_tikla.jpg

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber