Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ramazan 2015 29 Haziran 2015 - 15:12 Yorum: 0

Malatya'da İftar Çadırı hizmetleri

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İftar Çadırı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gürkan, vatandaşlara yemek dağıtarak, vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

Malatya'da İftar Çadırı hizmetleri

MALATYA - Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İftar Çadırı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gürkan, vatandaşlara yemek dağıtarak, vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

Ramazan ayı dolayısıyla Battalgazi Belediyesi tarafından Yeni Cami Meydanı’nda açılan İftar Çadırı’nı yer yer ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İftar Çadırı’nda verilen hizmetleri yerinde inceledi. Kur-anı Kerim Tilaveti’nin okunması ile başlayan İftar Çadırı’ndaki programda, daha sonra vatandaşlara Ramazan ayı ile ilgili bilgiler verildi.

İftar Çadırı’nda verilen hizmetleri yerinde denetleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan ayının paylaşmak olduğunu belirterek, “İftar Çadırımızda Malatyalı olan olmayan, dışardan gelen burda oturan kim olursa olsun misafir etmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.Sadece oruç tutanlar değil,seferi olanlarda,oruç tutmayanlarda,yolcularımızda,Irak'taki,Suriyede'ki, Afganistan'daki  misafirlerimizle, ülkemizin değişik illerinden gelen misafirlerimizle iftar çadırına gelmeleri bizleri bahtiyar edecektir.O konuda  kimsenin en ufak tereddütü olmasın.Sizler buraya geldiğiniz zaman bizler mutlu oluruz.Burayı Ramazan'ın toplumumuza rahmetin saçılması olarak değerlendirmek lazım.Ramazanın başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluştur. Dolayısıyla biz cehennemden kurtulmak için,sizleri iftar soframızda misafir olarak ve bize misafir  olmanızın ecrini bize yaşatmanızdan dolayı biz sizlere minnettarız ,biz size şükran hissiyle dolu doluyuz.Allah devletimize milletimize zeval vermesin.Ülkemizin etrafı hakikaten ateş çemberi.Milletimiz hakikaten alicenap kadirşinas bir millettir.Ve ayrıca Akmercanlar şirketler grubu 500 adet bir paket göndermiştir.O paketleride belediyemizin kültür ve sosyal hizmetler müdürlüğümüz  dağıtacaktır..” dedi.

Başkan Gürkan, yaptığı konuşma sonrası vatandaşlara yemek dağıttı. Okunan akşam ezanı ile birlikte ise, iftar yapıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber