Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 30 Mart 2015 - 12:58 Yorum: 0

Malatya'da Kamyoncular Garajı genişletiliyor

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kamyoncular Garajı genişletme çalışmaları devam ediyor.

Malatya'da Kamyoncular Garajı genişletiliyor

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kamyoncu esnaflarının daha rahat bir alanda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla Yeşiltepe Mahallesi'ndeki Kamyoncular Garajı, 3 bin metrekare genişletilecek.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlanan çalışmalar kapsamında şu ana kadar 2 bin 800 metreküp taş duvar, 900 metreküp kazı ve 400 metre beton oluk yapıldı. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Çakır, alanın genişletilmesi için toplamda 3 bin 500 metreküp taş duvar yapılacağını ifade etti.

Çalışmaların tamamlanmasıyla kamyoncu esnafının daha geniş, rahat ve güvenli bir ortamda hizmet vereceğini kaydeden Çakır, "Kamyoncular Garajını 3 bin metrekare büyütüyoruz. Burası çukur bir alan olduğu için dolgu, tesviye ve taş duvar işlemleri yapılıyor. 4 metre yüksekliğinde 350 metre uzunluğunda duvar örülüyor. Duvarın üzerine de korkuluk yapılacak. Şu an itibariyle yüzde 80 civarında tamamlanan çalışmaları, bir ay içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber