Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Kasım 2017 - 18:23 Yorum: 0

Malatya’da karla mücadele ekibi hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kış sezonu 2017-2018 yılı karla mücadele istişare toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı salonunda...

Malatya’da karla mücadele ekibi hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kış sezonu 2017-2018 yılı karla mücadele istişare toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Karla Mücadelede alınacak önlemlerin konuşulduğu toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan başkanlık etti. Toplantıya 13 ilçenin belediye yetkilileri, ilgili daire başkanları, güvenlik ve sağlık birimleri temsilcileri katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, karla mücadele koordinasyonunu sağlayacak olan Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığından yapılan hazırlıklar konusunda bilgiler aldı.

Karla mücadele için 12 ekip kuruldu

Kış mevsimiyle birlikte olası kar yağışlarından sonra vatandaşların mağdur olmaması için gerekli önlemlerin alındığını belirten Turan, "İl merkezinde 12 ekip, 455 personel, 52 araç ile karla mücadele ekibimiz hazır. İlçelerimizde de ekiplerimiz hazır bekletiliyor. Çok ciddi bir kuraklık var ama biz yine de kar yağma ihtimaline karşı tedbirlerimizi almalıyız. Vatandaşın memnuniyeti için hizmetin en iyisini yapmalıyız. Sonuç odaklı bir şekilde hareket etmemiz gerekiyor. Yeni dönem karla mücadele istişare toplantısına katılan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Malatya’da karla mücadele ekibi hazır

Malatya’da karla mücadele ekibi hazır

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber