Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Ağustos 2016 - 15:03 Yorum: 0

Malatya’da kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Malatya'nın Arguvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Malatya’da kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Malatya'nın Arguvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Arguvan'dan Yoncalı istikametine gitmekte olan Sadık Y. idaresindeki 44 PP 415 plakalı araç ile Yoncalı istikametinden Arguvan istikametine gitmekte olan Emrah K. yönetimindeki motosiklet çarpıştı. İddiaya göre, önündeki aracı sollamaya çalışan motosiklet sürücüsü Emrah K. direksiyon hakimiyetini kaybedince karşıdan gelen Sadık Y. yönetimindeki araç ile çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Emrah K. olay yerinde hayatını kaybederken, mesai arkadaşı Orhan K. ise ağır yaralı olarak Arguvan Belediyesi Ambulansı ile Arguvan Sağlık Merkezine götürüldü.

Yoncalı Barajı inşaatında çalışan motosiklet sürücüsü Emrah K.'nin Arapgir Suceyin doğumlu ve elektrik ustası olduğu, Orhan K.'nın ise Elazığ doğumlu olduğu ve mikser operatörü olarak görev yaptığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber